[Afisz teatralny. Incipit] Wojna z żonami arcywesoła komedia w 3 aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny przedstawienia wystawionego przez Teatr Kaszubski pod kier. art. Gwidona Trzywdar-Rakowskiego 22.11.1947 r.