[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W myśl zarządzenia Wojewody Gdańskiego z dnia 23. września 1947 r. ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący zwalczania nosacizny zwierząt nieparzystokopytnych.