[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W myśl zarządzenia Wojewody Gdańskiego z dnia 23. września 1947 r. ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący zwalczania nosacizny zwierząt nieparzystokopytnych.
Pod tekstem: Prezydent Miasta wz. Piotr Stolarek wiceprezydent.
W prawym górnym narożniku: Gdynia, dnia 30. października 1947 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Koń -- choroby -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła