Faktura i PKPiR programy dla firm. - INFOR PL. (Warszawa : INFOR, 2008)
Płyta zawiera programy Faktura - program obsługujący sprzedaż, kasę i należności oraz PKPiR - program do prowadzenia uproszczonej księgowości, ponadto wyjasnienia ekspertów, akty prawne oraz wyszukiwarkę.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Keywords: Przedsiębiorstwa -- rachunkowość -- poradniki; Rachunkowość -- oprogramowanie; Rachunkowość -- prawo -- Polska -- 1990-.