[Afisz teatralny. Incipit:] Zespół Teatralny Towarzystwa Teatru i Muzyki Ludowej R.P. Oddział Powiatowy w Lęborku wystawia ... dwie komedie p.t. Próba Generalna ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu.