Ex Libris Krzysztofa Dunin-Wąsowicza / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
U góry trzy ukośne ułożone rónolegle strzały, u dołu napis: Ex Libris Krzysztofa Dunin-Wąsowicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.