Ex Libris Krzysztofa Dunin-Wąsowicza - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Dunin-Wąsowicz, Krzysztof (1923-2013). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1975)
U góry trzy ukośne ułożone rónolegle strzały, u dołu napis: Ex Libris Krzysztofa Dunin-Wąsowicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.