Ireneusz Iredyński - Żegnaj, Judaszu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1978)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 14.01.1978 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria i scenografia Marcel Kochańczyk.