[Kalkreuth] Brücke über den Graben von Aussen gesehen]. ([S.l.], 1920)
Przedstawia Redutę Płońską, widok mostu nad fosą od zach. Na moście stoją nadzorca fortu Dobbeck z żoną i córką, 1920 r.
Tyt. i data: 18. 4. 1920 oł. na obwolucie negatywu, tam też dalsza częśc opisu: Mit Fort-Aufseher Herrn Doddeck nebst Frau und Tochter auf der Brücke stehend.
Fot. Gd.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie