Aus Den Büchern Des Dr. Max Bär / O. Hupp. - Hupp, Otto (1859-1949) ([wydawca nieznany], 1928)
W prostokątnej ramce pod girlandą z winorośli trzy otwarte księgi i stojący niedźwiedź u dołu w ramce napis: Aus Den Büchern Des Dr. Max Bär.