Podniesienie bandery na M/S "Skoczów" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia oficjalne podniesienie bandery na statku "Skoczów", zacumowanym przy nabrzeżu w porcie w Gdańsku, 5 marca 1977 r.