[Afisz. Incipit] Czwartek dnia 17 lipca 1947 r. o godz. 19-tej odbędzie się ... (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o loterii fantowej na odbudowę kościoła w Darłowie.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.