Ex Libris K. Litwina / Jerzy Napieracz. - Napieracz, Jerzy (1929-2018) (1970)
Ułan, u ramion ma taśmy filmowe, stojący na palecie z napisem: Ex Libris K. Litwina. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.