Ex Libris K. Litwina - Napieracz, Jerzy (1929-2018); Litwin, Krzysztof (1935-2000). ([Miejsce nieznane], 1970)
Ułan, u ramion ma taśmy filmowe, stojący na palecie z napisem: Ex Libris K. Litwina. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.