Ex Libris Anny Weychert / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1984)
Głowa kobiety na tle krajobrazu, u dołu napis: Ex Libris Anny Weychert. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.