Jelgava arhitektūras un mākslas virtuālā rekonstrukcija = Mitau : Virtuelle Rekonstruktion der Architektur und Kunst - Grosmane, Elita (1949- ).; Latvijas Mākslas akadēmija. Mākslas vēstures institūts (Rīga : Latvijas Mākslas Akadēmijas Mākslas Vēstures Institūts, 2008)
Projekt wirtualnej rekonstrukcji architektury i sztuki miasta Jełgawy.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Microsoft Windows lub Mac OS X; program Adobe Flash Player.
Wybór języka łotewskiego lub niemieckiego po uruchomieniu programu.
Keywords: Karty pocztowe -- tematy, motywy; Wydawnictwa elektroniczne; Jełgawa (Łotwa) -- historia -- karty pocztowe; Jełgawa (Łotwa) -- historia -- wydawnictwa ilustrowane