Opfertag für die Deutsche Flotte! - Stöwer, Willy (1864-1931) (Meisenbach Riffarth & Co, 1916)
Plakat propagandowy z czasów I wojny światowej nawołujący do wsparcia finansowego floty niemieckiej w czasie dnia zbiórki 1 października 1916 r.