[Afisz. Incipit] Zgodnie z art. 21 Statutu Z.Z.K. Zarząd Koła zwołuje ... Walne Zgromadzenie członków Koła Z.Z.K. Tczew ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zebraniu 27.04.1949 r. w sali Miejskiego Domu Kultury Robotniczej w Tczewie.