[Afisz teatralny] Tadeusz Różewicz - Białe małżeństwo / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 27.03.1976 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Andrzej Głowiński.