Ex Libris Dr. Ludwika Koniora / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1959)
Na przestawieniu: niedźwiedź stojący na księdze i trzymający w łapie słuchawkę lekarską, u dołu na wstędze w kształcie podkowy napis: Ex Libris Dr. Ludwika Koniora, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.