Ex Libris Dr. Ludwika Koniora - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Konior, Ludwik (1959)
Na przestawieniu: niedźwiedź stojący na księdze i trzymający w łapie słuchawkę lekarską, u dołu na wstędze w kształcie podkowy napis: Ex Libris Dr. Ludwika Koniora, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według podanej bibliografii.
BNPol online
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.