Arno Piechorowski Ex Libris [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1978)
Przedstawia jeża z sygn. aut. na kolcach, niżej napis: Arno Piechorowski Ex Libris. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.