[Afisz. Incipit] Restauracja "Cafe Club" Dancing ... występują codziennie ... Wanda i Witold Ronwald ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach w Gdańsku we wrześniu 1947 r.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.