Gdańsk / Foto mgr Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1992)
Przedstawia widok ogólny z Motławy na Kanał na Stępce i ulicę Na Stępce w Gdańsku, 1992 rok.