Verordnung = Arrêté = Verordening - Goltz, Colmar von der (1843-1916). (Brüssel : [s.n.], 1914)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Belgii z 19.11.1914 r. dot. obecności władz niem. w Belgii.
Tekst równol. w jęz. niem., fr. i hol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty