Środki masowego komunikowania w internetowej przestrzeni Kazachstanu / Marian Gierula. - Gierula, Marian (1955-2020)
Zakres i treść: powstanie Internetu w Kazachstanie i jego społeczny zasięg, krajobraz mediów masowych w Internecie Kazachstanu (agencje informacyjne w Kazachstanie, telewizja w kazachskim Internecie, strony i portale internetowe w Internecie Kazachstanu, Internet w Kazachstanie a państwo).