Bazylika Najświętszej Marii Panny : powrót zabytku / Janusz Uklejewski artysta fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1981)
Przedstawia żyrandol z brązu, we wnętrzu Kościoła Mariackiego, który wrócił z Muzeum Narodowego w Warszawie.