[Podwórze] / W. Podoski. - Podoski, Wiktor (1901-1970) (1925)
Przedstawia wzbijające się w górę konary drzewa w kształcie litery V. Podwórze, na którym rośnie drzewo otoczone jest wysokim kamiennym płotem.