[Afisz. Incipit] Występy gościnne w operze Carmen ... ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o wydarzeniu 19.07.1966 r. w Operze Leśnej w Sopocie. Krystyna Szostek-Radkowa artystka Opery Warszawskiej w roli Carmen, Stanisław Romański artysta Opery Poznańskiej w roli Don Jose.