Exlibris wrocławski 1960 : wystawa w Klubie Międzynarodowej Prasy i Książki / Wrocławskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuk Pięknych, Związek Polskich Artystów Plastyków Okr. Wrocław. (Wrocławskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuk Pięknych : Związek Polskich Artystów Plastyków, 1960)
Afisz wystawy.