Idea społeczeństwa informacyjnego, medialnego, sieci oraz cyberspołeczeństwa w perspektywie rozwoju nowych mediów / Iwona Łydek. - Łydek-Kawa, Iwona
Zakres i treść: nowe media, społeczeństwo informacyjne, społeczeństwo medialne, społeczeństwo sieci, cyberspołeczeństwo.