[Afisz teatralny] Jerzy Pomianowski i Małgorzata Wolin - Faryzeusze i Grzesznik : Komedia w czterech aktach. (Teatr Powszechny, 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu 4.02.1956 r. Teatr Młodego Widza filia Teatru Powszechnego w Łodzi.