[Ulotka. Incipit:] Jubiläums-Konzert (1904-1944) des seit 40 Jahren konzertierenden Künstlers von danziger Herkunft. ([wydawca nieznany], 1944)
Ulotka z programem koncertu, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 28 marca 1944 r.