[Ulotka. Incipit:] Jubiläums-Konzert (1904-1944) des seit 40 Jahren konzertierenden Künstlers von danziger Herkunft. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1944)
Ulotka z programem koncertu, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 28 marca 1944 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne