Ex Libris Torben Hilberg / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1961)
Kompozycja z figur geometrycznych, napis u dołu Ex Libris, z lewej strony wzdłuż krawędzi: Torben Hilberg. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.