Ex Libris Torben Hilberg - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Hilberg, Torben ([S.l., 1961)
Kompozycja z figur geometrycznych, napis u dołu Ex Libris, z lewej strony wzdłuż krawędzi: Torben Hilberg. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie piczątka z nazwiskiem aut. i symbolem techniki graf. Data wg bibliogr.
Ekslibris Polski, dostęp 04.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.