[Afisz. Incipit:] Koło Dramatyczne Państw. Gimnazjum i Liceum Handlowego w Sopocie wystawia komedię w czterech aktach Aleksandra Fredry p.t. Zemsta ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu.