[Afisz. Incipit:] Koło Dramatyczne Państw. Gimnazjum i Liceum Handlowego w Sopocie wystawia komedię w czterech aktach Aleksandra Fredry p.t. Zemsta ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Keywords: Fredro, Aleksander -- (1793-1876).; 1901-2000; 1945-1989; Szkoły; Amatorskie zespoły artystyczne; Sopot (woj. pomorskie); Afisz