[Afisz. Incipit] Zarządzenie dotyczące obowiązków ciążących na posiadaczach psów / Stanisław Kalinowski. - Kalinowski, Stanisław (polityk) ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie przymusowej rejestracji psów w terminie do 10.11.1955 r. i obowiązku zaszczepienia ich przeciw wściekliźnie.