Wojskowa grupa operacyjna kontroluje plac budowy na osiedlu Gdańsk Piecki - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1983)
Przedtawia majora Bogusława Marka kontrolującego wykonanie planu budownictwa mieszkaniowego Przedsiębiorstwa Budownictwa Mieszkaniowego na osiedlu Gdańsk - Piecki 21 kwietnia 1983 roku.
Tytuł na awersie.
Autor na awersie.
Data na awersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk