Nagy Árpád Könyve Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1938)
Przedstawia kłębiące się chmury nad stojącą wśród drzew chatą, u dołu napis: Nagy Árpád Könyve. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.