Musikalische Feierstunde / Katholische Jugendbewegung Danzig. (s.n., 1925)
Druk z program występu Katholische Jugendbewegung Danzig, który miał miejsce w Gdańsku w Aula von St. Johann, Fleischerfasse (dziś Rzeźnicka) 15 list. 1925-1927(?) r.