Musikalische Feierstunde - Katholische Jugendbewegung (Gdańsk). ([Danzig : s.n., 1925)
Druk z program występu Katholische Jugendbewegung Danzig, który miał miejsce w Gdańsku w Aula von St. Johann, Fleischerfasse (dziś Rzeźnicka) 15 list. 1925-1927(?) r.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne