[Afisz. Incipit] Kino dźwiękowe ... w loklau Straży Pożarnej w Orłowie ... wyświetlany będzie film ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o seansie w marcu 1947 r.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Orłowo (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Orłowo (Gdynia ; część miasta); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne