Wkład Słowian w dzieje kultury światowej. - Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o wykładzie prof. Radosława Krajewskiego 15.03.1947 r. we Wrzeszczu.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie intelektualne