Pierre Marivaux - Triumf miłości = Le triomphe de l'amour / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 7.12.1979 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Anna Rachel-Koenig, arlekinada Przemysław Śliwa.