Exlibris Dris Fritz Neumann / A. Cossmann. - Cossmann, Alfred (1870-1951) ([wydawca nieznany], 1947)
W kole pentagram, w środku oko, od którego rozchodzą się promienie, w pięciu rogach litery R. E. C. H. T., w polu koła wielokrotnie powtórzony znak - paragraf. W otoku napis: Exlibris Dris Fritz Neumann. Nazwisko artysty ryte pod kompozycją.