Exlibris Dris Fritz Neumann - Cossmann, Alfred (1870-1951).; Neumann, Fritz ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1947)
W kole pentagram, w środku oko, od którego rozchodzą się promienie, w pięciu rogach litery R. E. C. H. T., w polu koła wielokrotnie powtórzony znak - paragraf. W otoku napis: Exlibris Dris Fritz Neumann. Nazwisko artysty ryte pod kompozycją.
Data według podanej bibliografii.
Strona Rijksmuseum, dostęp 22.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 20 w