Ex Libris Dr Wiktora Dziulikowskiego CKe. - Kelma, Czesław (1912-1980) (1976)
Przedstawia nagą postać kobiecą oplecioną przez węża. Napis u góry Ex Libris, u dołu Dr Wiktora Dziulikowskiego. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.