Ogłoszenie : po raz ostatni zwracam się do wszystkich Obywateli powiatu Kościerskiego, którzy nielegalnie posiadają broń wszelkiego rodzaju [...] / Kowalczyk Cz. - Kowalczyk, Czesław (wojskowy) ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o nakazie oddania broni z 15.04.1946 r.